octombrie 18, 2008

Yucca... o adiere de speranta!




Zilele trecute mi-am cumparat o floare; Yucca http://ro.wikipedia.org/wiki/Yucca se numeste. Stiu ca imi doream de mult aceasta floare, dar am reusit sa o achizitionez intr-un final, cam tarziu ce-i drept. Dupa cateva ore de excitatie vizuala si emotionala, mi-am dat seama ca mi-ar trebui si o masuta. Astfel am intrat pe internet si am inceput sa dau search pe Google http://google.com si din intamplare am ajuns pe site-ul celor de la Elvila http://elvila.ro/ din lobby-ul facut anterior stiam ca Elvila nu au produse foarte bune, dar spre norocul si surprinderea mea am gasit un coffe-table care sa ma satisfaca in limitele bunului simt. De acolo cred ca am zburat la Mobexpert http://mobexpert.ro/ spre a face comparatie cu produsele celor de la Orion http://orion-design.ro si Interior Store http://interiorstore.ro/ . Daca intr-adevar vrei sa-ti cumperi ceva si ai si bani, sunt site-uri pe care vi le recomand.




Ca sa raman totusi in sfera design-ului am facut o mica incursiune pe Design Boom http://designboom.com astfel reusind sa vad cum e sa stai si la case mai mari.




Usor am incercat sa ma desprind din aceasta lume de basm a cladirilor high-tech si a design-ului funkedelic aruncand privirea pe site-ul celor de la NASA http://nasa.gov/ . Cel mai probabil e ca dupa ce vor termina tunningul oraselor de pe Pamant vor trece pe Marte, despre Luna nu are rost sa mai mentionez, e deja stiut faptul ca in 2024 vom avea o statie permanenta in care vor locui confrati de ai nostri.




....ahh si ca sa nu uit, zilele acestea daca va aflati prin Iasi da-ti o fuga la Galeriile Dana http://danagallery.ro de pe str. Lapusneanu nr 7-9 merita sa mai vedeti si altceva.




sign: k. gatu http://myspace.com/finalappeal

Niciun comentariu: